COMEBACK VAN HET JAAR! 17 augustus Beach Party aan de Surfput!

Zes jaar is het nu geleden dat Windsurfing Deinze de Beach Party organiseerde. Maar ze zijn terug. Een nieuwe generatie jongeren omarmt het oude concept, poetst het helemaal op en maakt er opnieuw een onvergetelijk feest van.

De Beach Party was jarenlang een begrip in de Zomer van Deinze. Wie herinnert zich het optreden van Buscemi niet? Of de drijvende dj-set van thuisspeler Red D? De unieke locatie, één van de mooiste plekken van Deinze, zorgde elk jaar voor een zwoele saus.

De vernieuwde Beach Party wil opnieuw knallen. Letterlijk en figuurlijk. Ze halen met een straffe licht- en geluidshow Ibiza naar Deinze. Want ze zijn fier op onze thuisbasis: daarom wordt de catering verzorgd door Cecile, het concept van Bocuse d’Or-finalist Piet Vande Casteele. De cocktails worden geshaked en gestirred door …, ook een Deinzenaar.

Maak u klaar voor een topfeestje. De line-up voor 17 augustus is klaar

– NEON (Tomorrowland, wecandance)

– Housekeepin’ (Route Du Soleil, Beauville)

– J-Castle (Studay Antwerp, VRT, Gentse Feesten)

– DJ Frederik (WSD-Resident)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...