Meisjesteam RSC The Handles Vice-Europees kampioen

Meer dan verdiend, iets anders kan je de zilveren medaille overall op het Europees kampioenschap Rope Skipping voor het meisjesteam van RSC The Handles niet noemen. Niet alleen voor de vele trainingen, want dat zullen er nog wel veel teams gepresteerd hebben, maar voor de prestatie wanneer het nodig was.

Floor Degraeve, Joyce en Jodi Devolder, Velika De Jaeger en Fien Cocquyt sprongen een prachtige en degelijke wedstrijd op het moment dat het moest. Ze begonnen met een tweede plaats op de single rope snelheid, een eerste plaats op de double dutch snelheid (op een zucht van het Europees record) en bleven die goede lijn aanhouden bij de 4 vrije oefeningen. Een paar kleine foutjes die hen niet ontregelden waardoor ze vol vertrouwen naar de tweede plaats overall sprongen, het totaalklassement van de 6 proeven samen. Een fantastische prestatie tegen uiteraard supersterke Belgen maar ook Denen, Zweden, Duitsers en Hongaren. Het waren dan ook 5 stralende gezichten op het podium. Proficiat!

#Wecanhandleit

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...