Sfeergroep 818 doet mee aan dodentocht en steunt hierbij Kankercentrum UZ Gent

David Bekaert en Jonas Strobbe, beide bestuursleden bij “Sfeergroep 818” (KMSK Deinze) wandelen dit jaar de Dodentocht in Bornem. “Sfeergroep 818” staat al jaren in voor sfeeracties en evenementen in en buiten het stadion. Samen met de 4 andere bestuursleden doen ze hun uiterste best om iedere wedstrijd met zoveel mogelijk publiek en lawaai achter KMSK Deinze te gaan staan.

In de loop der jaren hebben ze afscheid moeten nemen van een aantal mensen zowel binnen als buiten de club als gevolg van de slopende ziekte genaamd kanker. Eind vorig seizoen begon het idee te leven om vanuit hun 818 groep hun steentje bij te dragen. Niet alleen uit respect voor de vrienden en familie die ze verloren zijn, maar ook voor alle mensen die dagelijks nog in volle strijd zijn tegen deze vreselijk ziekte.

Het is de bedoeling om zo’n groot mogelijk geldbedrag te verzamelen voor het Kankercentrum U.Z Gent en de bijhorende palliatieve eenheid. En ja, dit is een uitdaging die ze zichzelf hebben opgelegd. Vooral ook om te tonen dat niks onmogelijk is, zolang je er in gelooft en het beste van jezelf blijft geven. Wat ze gaan proberen is maar een peulenschil in vergelijking met wat al die mensen dagelijks meemaken en moeten tegen vechten. 

Hun actie kan je steunen door een bedrag over te maken naar KMSK Deinze BE26-0016-0946-5729 met vermelding van “Actie 818 – Dodentocht 2019”

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...