KMSK Deinze heeft dit jaar sterke sportieve ambities in 1e Amateur

Het versterkte zich met oa. Jannes Vansteenkiste (Roda JC , Royal Antwerp), Alessio Staelens (R.Knokke Fc), Michiel De Looze (K.Rupel Boom Fc) , Mathias Schils (Cambuur Leeuwarden) en wil dit seizoen verder professionaliseren op alle vlak. Ook op sociaal vlak is KMSK Deinze een warme, familiale club. Om dit te onderstrepen zal de Community cel van KMSK Deinze jeugdacademie alsook de mensen van het fanion elftal onder leiding van trainer David Gevaert  vanaf dit jaar samenwerken met vzw STISA uit Zottegem. Na de samenwerking met GO! Erasmus atheneum Deinze, Upendi, Savafoot en Club Brugge dus een 2de mooi project die ze ten volle willen steunen en samenwerken!

(van links naar rechts Stefaan Vergote (Keeperstrainer),Toon Maebe (Sportief Manager), David Gevaert (trainer 1ste Ploeg), Stijn De Bruycker (VZW STISA), Platteeuw Frederik (Management Jeugd & PR Fanion/jeugd)

“Onze hoofdcoach David Gevaert was al een tijdje op zoek naar een sociaal project om met de spelerskern te steunen, en we waren dan ook heel blij dat we rond de tafel konden zitten met de mensen van STISA.  Wij willen met SK Deinze tonen dat we effectief steun kunnen bieden aan de kinderen die in zo’n zorginstelling dienen te verblijven, Welke acties we exact gaan doen, dat gaan we intern in de club nog eens aftoetsten, want er zijn heel wat medewerkers en spelers die willen meewerken aan dit prachtige initiatief, aldus Frederik Platteeuw & Ben De Keukelaere van KMSK Deinze. In eerste instantie denken we ook aan ons nationaal & regionaal Versele-Laga Jeugd Paastornooi maar kunnen ook nog andere acties ondernemen dit in ondersteuning van al onze leden.”

Met STISA mochten ze de afgelopen jaren heel wat nieuw speelgoed schenken aan ernstig zieke kinderen in Vlaanderen en Brussel.  Voor hun vzw is het een mooie kans om voetbalclubs te helpen bij de verdere uitbouw van hun Communitywerking en ze zijn dan ook erg blij dat KMSK Deinze wil meewerken in deze regio. Eerder sloten ze ook soortgelijke overeenkomst met Union Saint Gilles in Brussel en binnenkort komt er nog een West-Vlaamse club bij, vult Stijn De Bruycker van STISA aan.

STISA zal KMSK Deinze ondersteunen bij het bezoek in hun regionaal ziekenhuis en ze nodigen een delegatie van Deinze uit op hun jaarlijkse actiedag in december. Deze 10e actiedag van STISA is meteen een jubileumeditie die zal doorgaan in UZ Antwerpen – Kinderkankerafdeling. Ook kunnen ze meegeven dat de peter van STISA ex- Rode Duivel Lorenzo Staelens is, zijn zoon Alessio speelt bij… KMSK Deinze.

Bovenstaande zal bovenstaande een eerste keer in de kijker gezet worden tijdens hun jaarlijks eetfestijn ten voordele van de jeugd, en dit op zondag 8 september vanaf 12U. Alle info via https://www.kmskdeinzejeugd.be/inhoud/eetfestijn-tvv-jeugdacademie via mailadres [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...