Lees in de bib, schrijf in de bib!

Amnesty International Deinze nodigt iedereen uit op hun maandelijks open schrijfmoment in de bibliotheek van Deinze. Men kan er een brief schrijven of een petitie ondertekenen. 

‘Wij komen op voor het recht op vrije meningsuiting door het tekenen van petities of het schrijven van brieven naar overheden van landen, waar mensen onterecht worden opgesloten, gefolterd of een ander onrecht wordt aangedaan’.

De lokale groep Deinze bestaat al meer dan dertig jaar en ijvert mee tegen mensenrechtenschendingen over de gehele wereld.

Amnesty International Deinze is één van de tientallen Amnesty-groepen van Amnesty International Vlaanderen. Wereldwijd voert Amnesty International actie voor de toepassing van de rechten van de mens en voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Je kan hen vinden in de bib van Deinze op zaterdag 7 september 2019 tussen 10u en 16u tijdens het jaarlijkse leesfeest.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...