De BGSET offroad Oude Leie dua-/triathlon

Op 29 september 2019 om 11u organiseert het Blue Globe Sports Endurance Team de 4e editie van de Offroad Oude Leie dua-/triathlon. Met de organisatie van deze dua-/triatlon wil het Blue Globe Sports Endurance Team (BGSET) de laatste triatlon van het triatlonseizoen, maar ook de eerste duatlon van het cross-duatlonseizoen organiseren. 

Dit is de ideale afsluiter van het triatlonseizoen en perfecte starter voor het cross-duathlonseizoen. Zoek een trio van een zwemmer/loper, een moutainbiker en een hardloper en schrijf je in. Uiteraard kan individueel deelnemen ook!

De zwemafstand is 750m (of 3km lopen voor de duathlon), 22,5km mountainbiken en afsluitend 7,5km lopen. Dit event speelt zich af in de prachtige omgeving van de Oude Leie.

BGSET wil lopers, fietsers en zwemmers aanzetten tot duatlon of triatlon. Heel vaak wordt triatlon als hoogdrempelig ervaren en daar wil dit recreatieve team uit Deinze verandering in brengen. Enkele van die hoogdrempelige factoren zijn: hoge inschrijvingsgelden, het gebrek aan een goeie zwemtechniek of degelijke begeleiding, net daar wil ons team iets aan doen.

We willen iedereen, ongeacht leeftijd en geslacht, warm maken om deel te nemen aan onze events of om zich aan te sluiten bij onze club.

BGSET verwelkomt graag elke dua-/triatleet op onze wedstrijd die doorgaat op zondag 29 september om 11u op de weide achter de River Ranch te Astene.

De wedstrijdstart ligt op de weide van de River Ranch, Leieoever 1 in Deinze. Inschrijven kan via de volgende link: https://blueglobesportsenduranceteam.com/inschrijven-evenementen/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...