Opnieuw live wrestling in Deinze

Voor het eerst sinds lang kan je naar een live wrestling show gaan kijken in Deinze. Net zoals je ziet op tv-zender Zes in WWE Raw, maar dan live en met mensen van hier. Dat laatste mag je zelfs letterlijk nemen. Twee locals zouden hun debuut maken in de ring, maar jammer genoeg is Josh Thunder (Robbe uit Deinze) gekwetst. Hij zal er wel bij zijn, maar dan als scheidsrechter. Wie wel zijn debuut maakt is Jason Spark (Arno uit Nazareth). Samen trainen ze al meer dan drie jaar bij de Cobra Wrestling Association in Torhout, één van de beste clubs van het land.

Jason Spark mag op zaterdag 21 september in het VTI in Deinze de avond openen met een gevecht tegen regerend Junior Champion Colin Williams. Die titel veroveren zal niet evident zijn voor Jason Spark, maar Colin maakt maar beter geen fouten tegen de rookie van CWA. Nog in de eerste helft van de show zien we Eclipse tegen Antonio The Gigolo, een gevecht tussen twee dames (Jazz tegen Candy Caraïbes) en een tag team match (twee tegen twee, waarbij telkens één deelnemer van het team de andere aflost). De twee tag teams zijn de regerende kampioenen Skeleton Crew en een nieuw tag team met Dean Connors en Dimitri Gulak (een Amerikaan en een Rus in één team? als dat maar goed komt). Vorige maand kreeg de Skeleton Crew zonder gevecht de kampioenstitel cadeau van de ruziënde teamleden van Pure Pain, terwijl Dean en Dimitri die natuurlijk ook heel graag zouden opeisen.

Na de pauze is er de strijd tussen Ben Damage en Plague Sullivan. Plague (Noé uit Geraardsbergen) was tot voor kort all round champion bij CWA, maar verloor zijn title aan CWA-oprichter Black Cobra. Vervolgens neemt Sammy Vegas (Sam uit Wilrijk) het op tegen Ironhide (Yordi uit Gistel). Ironhide won vorige maand in Oostende nog de career-match tegen zijn vroegere beste vriend en voormalige tag team partner Maratta. Bij een career-match moet de verliezer stoppen met catch. Deze keer staat er misschien minder op het spel, maar dit wordt zeker een spannende match. Tommy O daagt The Cyclon uit voor de Hardcore-title (de catch-discipline waarin al eens attributen als tafels, deuren en kettingen opduiken). 

Het orgelpunt van deze show is een match tussen Torhout’s finest Black Cobra en Zacaries Machete. Maar zullen dat de enigen zijn in de ring, of heeft CWA nog verrassingen in petto? 

Het belooft een avond te worden met veel spektakel, drama en humor. Een ticket kost slechts 8 euro in voorverkoop, bij de Elpee in Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...