Gezocht: verenigingen en handelaars om kerstchalets uit te baten

Tijdens de eindejaarsperiode wordt de Markt van Deinze voor de 29e maal omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt. Dit jaar gaan we voor maar liefst twee weekends! Verenigingen of handelaars die op 14 en 15 of op 21 en 22 december 2019 graag een kerstchalet uitbaten, kunnen zich nog tot
24 oktober inschrijven via de website.

Wie houdt er niet van de kerstperiode? Gezellige lichtjes, versierde kerstbomen, foute kersttruien, tal van acties voor het goede doel en uiteraard ook sfeervolle kerstmarkten! Ook in Deinze kunnen bezoekers dit jaar weer op de Markt terecht om hun kerstinkopen te doen, een paar rondjes op de ijspiste te wagen, te genieten van vrolijke kerstanimatie en op te warmen bij een heerlijke warme drank of een pannenkoek.

Uiteraard is er geen kerstmarkt mogelijk zonder standhouders. Heb jij als Deinse vereniging of als handelaar interesse om dit jaar je eigen kerstkraam uit te baten? Ga dan snel naar www.deinze.be/kerstmarkt en vul daar het inschrijfformulier in voor donderdag 24 oktober! 

“Er zijn opnieuw 40 houten chalets met stopcontact beschikbaar. Verenigingen kunnen een stand uitbaten voor één weekend naar keuze. Handelaars kunnen intekenen voor één of voor beide weekends.

De huurprijs van de houten chalets bedraagt 180 euro per weekend voor standen met uitsluitend kerstartikelen. Wie behalve kerstartikelen ook andere waren aanbiedt, betaalt 200 euro per weekend.  Standen die eten en drank aanbieden betalen 250 euro per weekend. De kerstmarkt is op zaterdag geopend van 14 tot 22 uur en op zondag van 14 tot 21 uur” vertelt Bruno Dhaenens, schepen bevoegd voor markten en feestelijkheden. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...