Open House bij À la Tarte in Astene

De dagen worden korter en donkerder, wat zorgt dat de gloed van de oven z’n gezellige werk nog beter kan doen. Want daar draait bakken toch om? De gezelligheid!

De gezelligheid in de keuken, maar ook aan tafel … Brood, taart, cake en koekjes, het past allemaal bij deze tijd van het jaar! En zeg nu zelf, wat is er beter dan je huis dat heerlijk geurt naar zelfgemaakt gebak?

En bij À la Tarte in Astene vind je alles voor dat heerlijke home made taartje of lekker broodje!

Na twee succesvolle edities is het tijd voor hun derde Open House. Van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober zetten ze hun deuren weer open en staan ze ernaast met open armen. Thuisbakker, chocoholic, genieter … Iedereen is welkom!

Er worden een heleboel producten in primeur aangeboden en zelfs de kerstdecoraties zijn al van de partij. Er staan ook enkele leuke activiteiten gepland. Zo is er de mogelijkheid om met je (klein)kinderen te proeven van de formules voor verjaardagsfeestjes, want ook dat is À la Tarte. Op woensdag 16 oktober van 14u tot 17u kunnen alle kinderen een eetbaar schilderij maken, een cupcake of cakepop versieren of een chocoladeletter decoreren. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd. De opbrengst van deze activiteiten gaat naar De Warmste Week.

Ontdek het allemaal! Van 16 tot en met 20 oktober, telkens van 9u tot 18u.

À la Tarte, Pontstraat 152, 9800 Deinze-Astene, www.alatarte.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...