Retro Reunion, zaterdag 30 november 2019, Brielpoort Deinze.

Na een eerste succesvolle editie van “Project X” in april van dit jaar, keert geboren en getogen Deinzenaar Christophe Heyerick – bekend onder zijn artiestennaam X-TOF – terug naar de Brielpoort met een gloednieuw concept: Retro Reunion.

Zoals de naam doet vermoeden wordt op 30 november de Brielpoort omgetoverd tot een heuse danstempel waar enkel de beste retro house muziek zal worden gespeeld. Hiervoor worden een aantal legendarische dj’s geprogrammeerd zoals Yves Deruyter (Cherrymoon Trax, The House of House), Pat Krimson (2 Fabiola) en Jan Vervloet (Fiocco, Bonzai Channel One). De line-up wordt vervolledigd met Bountyhunter (Bonzai, hit: “Woops”), Sven Lanvin, Zof en natuurlijk X-TOF zelf.

Tickets in voorverkoop kosten 10 euro en zijn te koop in Standaard Boekhandel Deinze of via de website: www.retroreunion.be. Aan de kassa zelf betaal je 15 euro. Verdere info is te vinden op de facebookpagina van het event: https://www.facebook.com/events/2390657401017691/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...