Scouting Deinze pakt voor de zevende keer uit met Moose

Oktober gaat elk jaar steevast van start met een knaller van een fuif in de Brielpoort. Op 12 oktober organiseert de Scouts van Deinze zo voor het zevende jaar op rij terug Moose.

Moose staat elk jaar opnieuw voor een nacht vol ambiance en sfeer. In de Brielpoort kan +18 een hele nacht genieten van de fantastische beats van Dj Davy. Op deze vip party waant de bezoeker zich dit jaar volledig in het Cirque Moosetique.

Voor de jeugd van Deinze en omstreken is de tent naast de Brielpoort op 12 oktober de place to be. Met jong dj talent uit Deinze garandeert Moose een avondje uit zonder stil staan.
Kaarten voor de vip party zijn enkel te koop in voorverkoop aan 17,5 euro. De fuif kaarten kunnen voor 6 euro gekocht worden in voorverkoop en aan 8 euro op de avond zelf. De voorverkooppunten zijn Delhaize Deinze, Tartelier, Bij Mieke en bij de leden van Scouting Deinze.

Nog vragen? Op moose.scoutingdeinze.be of op de facebookpagina facebook.be/moosescoutsengidsenbal kan u met vragen of voor info terecht.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...