De laatste “likes” voor De Sterrebloem!

De Sterrebloem Ervaringsgerichte Basischool, Meigem, werd als enige Oost-Vlaamse school genomineerd voor de SETT Leraarskamer Award. Samen met 2 andere scholen strijden ze voor 4.000€ om de leraarskamer in te richten.

Woensdagavond 9 oktober 2019, 23.59u, dat is de deadline voor De Sterrebloem in Meigem die geselecteerd is voor de SETT Leraarskamer Award. De school diende een dossier in om hun leraarskamer in te richten en samen met het college in Zwevegem en het Atheneum in Anderlecht werd De Sterrebloem als enige Oost-Vlaamse school geselecteerd. De jury bepaalt voor 50% wie er als winnaar uit de bus valt maar voor de andere 50% heeft de school jullie Facebook like nodig.
Al snel liet deze Deinse school het atheneum in Anderlecht achter zich maar met het college in Zwevegem is het een nek aan nek race. Vandaag sprongen ze over hun aantal likes en staan ze dus op kop maar ze kunnen alle steun nog gebruiken om de voorsprong te behouden.

Dus Deinze, ga naar onderstaande link en geef De Sterrebloem in Meigem jullie like:
https://m.facebook.com/watch/?v=383312659250574&_rdr

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...