Feestelijk winkelen tijdens Weekend van de klant

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober worden de klanten naar jaarlijkse gewoonte verwend tijdens het Weekend van de klant. De consumenten krijgen niet alleen een leuk geschenk of korting bij de deelnemende handelaars, maar kunnen bovendien ook op zondag winkelen. Daar bovenop wordt in Deinze Winkelstad tijdens dit weekend extra gefeest met een modeshow, talrijke straatanimaties en een kunstmarkt. 

Tijdens het Weekend van de klant op zaterdag 5 en zondag 6 oktober openen handelaars massaal hun deuren en verwennen ze hun klanten met animatie of een leuke attentie. De deelnemende handelaars en hun openingsuren vind je terug op www.weekendvandeklant.be

Maar Deinze Winkelstad haalt heel wat extra troeven naar boven om er een echt feestweekend van te maken. 

Modeshow Markt Nationale Shoppingdag

Mode Gallery
De gekende modeshow op zondag 6 oktober van 14.30 tot 15.30 uur op de Markt is dit jaar terug één van de blikvangers. Deelnemende Deinse handelaars tonen hun wintercollectie zonder professionele mannequins, maar met de hulp van vrienden, familie, klanten, … In totaal lopen er 150 mannequins mee, onder wie de burgemeester en enkele schepenen.

Een DJ en enkele percussionisten van ‘Emporio de Percussion’ zorgen voor de muzikale toets, Deins dansstudio Kadanz zet de show kracht bij met dansvoorstellingen en de professionele presentatrice Justine Dejonckheere praat de show aan elkaar.
Door de samenwerking met La Strada Fashion wordt de modeshow een niveau hoger getild. Electro Mac zorgt voor een professionele fotoshoot, De Korenbloem voor planten en Wood & Stone voor extra buitenbeleving.

Talrijke straatanimaties
Het Weekend van de klant staat ook garant voor straatanimatie. Op de Markt en in de Tolpoortstraat, Gentstraat en Kortrijkstraat verwennen de talrijke artiesten de consumenten met leuke acts en muziek.

Spoor Goed in Deinze Winkelstad

Om de consumenten van de randparkings naar hun geliefde winkelbestemming te brengen, schakelen Deinze Winkelstad en stad Deinze tijdens het Weekend van de klant voor het eerst de gekende trein ‘Happy Loco’ in. Meer info in het persbericht over ‘Spoor goed in Deinze Winkelstad’.

Kunstmarkt Carré d’Art

Tijdens het Weekend van de klant heeft ook de eerste editie van de kunstmarkt Carré d’Art plaats op de Markt van 11 tot 17 uur.

Daarna volgen er nog vier edities in 2020: op zondagen 2 februari, 5 april, 7 juni en 4 oktober (eveneens Weekend van de klant). Meer info in het persbericht over ‘Kunstmarkt Carré d’ Art brengt cultuur en belevenis samen op de Markt in Deinze’. Meer info in het persbericht over ‘Kunstmarkt Carré d’Art brengt cultuur en belevenis samen op de Markt’.

Weekend van de klant is een initiatief van Unizo en Comeos in samenwerking met Elektro Mac, Wood & Stone, Deinze Winkelstad en stad Deinze. 

Winkel, beleef en feest in Deinze Winkelstad!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...