Nieuw seizoen Borrel-Nootjes

Op zondag 1 december 2019 start de 17e reeks van de Borrel-Nootjes, de fel gesmaakte gratis aperitiefconcerten op hoog niveau met muzikanten van eigen bodem. Je kan opnieuw genieten van een gevarieerd programma met onder meer koperblazers, klavecimbel en zang. Het NemØ-ensemble bijt de spits af.

“Voor dit seizoen slaan het Leietheater en KADE Podiumkunsten de handen in elkaar voor de deze unieke reeks aperitiefconcerten. Het concept blijft hetzelfde: enkele leerkrachten van KADE Podiumkunsten en bevriende muzikanten stellen hun artistieke projecten en muzikale talenten voor aan een ruim publiek. Met meer dan 60 concerten op de teller is Borrel-Nootjes een buitengewoon succesvolle formule gebleken. Dit jaar komen er nog eens vier concerten bij, op vier verschillende locaties, waarvan één in Landegem. Geniet er van de muziek en van een aperitiefje”, vertelt Trees Van Hove, schepen bevoegd voor KADE.

NemØ-ensemble: sHIVERs

Voor het eerste concert in de reeks staat het NemØ-ensemble op het programma. 

Nemø ensemble kenmerkt zich in zijn uitvoeringen van hedendaags klassieke muziek door de focus op het experimentele karakter van zowel repertoire als presentatie. Het collectief wil bestaande muziekstukken verbinden met werk van jonge kunstenaars die net zo min geschuwd zijn om grenzen tussen verschillende genres en artistieke disciplines te overschrijden.

Praktisch

Wanneer: zondag 1 december 2019 van 10.30 tot 11.30 uur

Waar: Leietheater Deinze

Toegang: gratis

De andere concerten

Zondag 19 januari 2020: Les Goûts-Authentiques – Voce e flauto obbligato 

In Sint-Blasiuskerk Landegem

Zondag 15 maart 2020: Koperkwintet – Swiss Knife

In CC De Zwaan Nazareth

Zondag 29 maart 2020: Borrel-Nootjes Junior – Jong talent aan het werk 

In KADE.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...