Tweede plantdag in Het Snoezelpad

Op 30 maart 2019 gaf Stad Deinze het startschot voor de aanleg van ‘Het Snoezelpad’, het voedselbos aan de Oude Kale in Nevele. In tussentijd werd er heel wat werk verzet, zowel op als naast het terrein. Op zondag 17 november organiseren ze een tweede plantdag. Tussen 10 en 13 uur kan iedereen komen meehelpen!

Foto ter illustratie (baan Nevele-Deinze)

“Samen met de bewoners van dagcentrum De Vierklaver en geëngageerde vrijwilligers werd een bos met veel ruimte voor ontmoeting uitgedacht, met ruimte voor ontspanning en voor eetbaar lekkers. Leerzaam voor jong en oud, bedoeld om van te genieten en integratie te bevorderen met de mensen met een beperking die in het atelier komen werken. Iedereen is hier welkom!”, vertelt Filip Vervaeke, schepen bevoegd voor milieu. 

Op zondag 17 november plannen ze tussen 10 en 13 uur de volgende aanplant van bomen en struiken. Iedereen is welkom om een handje te komen toesteken en het project beter te leren kennen. 

Het voedselbos bevindt zich aan de Klaverhoeve, Vaart Rechts 20 in Nevele.

OPGELET: ‘Het Snoezelpad’ is niet bereikbaar met de auto. Je komt dus best met de fiets of je parkeert jouw wagen op de parking van sporthal Oostbroek, Zeistraat 41, Nevele. Vanaf de parking is het ongeveer
1 kilometer stappen. 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...