Winterleie kerstmarkt pakt voor zijn derde editie uit met enkele nieuwigheden. Altijd droog-garantie en een tweedehandsmarkt op zondag!

Zaterdag 14 december van 14u tot 22u: Winterleie kerstmarkt
Zondag 15 december van 10u tot 16u: tweedehandsmarkt voor speelgoed, kinderkleding en babyartikelen.

Op algemene vraag blijft de Winterleie kerstmarkt een jaarlijkse traditie. Dit jaar gaat Winterleie voor de derde keer door en dit op zaterdag 14 december van 14u tot 22u.
Je kan de kerstmarkt naar goede gewoonte vinden op de parking van DVC Heilig Hart.

Ze behouden de succesformule waarbij ze inzetten op heel wat kinderanimatie, live bands, originele eindejaarscadeautjes en allerlei lekkers. U komt zich amuseren en terwijl u genietend van de Winterleiesfeer bijpraat met familie of vrienden, steunt u het goede doel bij iedere consumptie.

Ook dit jaar schenken ze hun winst aan leefgroepen van DVC Heilig Hart. Een welkom extraatje waarmee op daguitstap of kamp gegaan kan worden of spelmateriaal, buitenspeelgoed of muziekinstrumenten kunnen aangekocht worden. Zaken die een wezenlijk verschil maken voor de zorgvragers.

Naast hun gekende recept hebben ze dit jaar ook enkele nieuwigheden. Ze maken er vanaf nu een Winterleie weekend van! De kerstmarkt blijft honkvast op zaterdag van 14u tot 22u, maar ze organiseren daar op zondag (10u-16u) een tweedehandsmarkt bij voor kinderkleding en speelgoed (tot 18jaar), en babyartikelen.
Het standgeld van 4€ gaat rechtstreeks naar het goede doel en ook hier is er gratis inkom.
Iedereen is welkom, ook als standhouder.

Kandidaat standhouders kunnen zich inschrijven via [email protected]
Ze zorgen er ook op zondag voor dat er geen honger of dorst zal zijn.

De tweede nieuwigheid is dat ze voor editie 2019 zorgen voor Het Sneeuwpaleis, een grote verwarmde tent waar jong en oud in alle weersomstandigheden warm en droog kunnen genieten van de live muziek, natjes en droogjes. Winterleie wordt zo gegarandeerd één van de warmste, leukste en lekkerste plekken van Vlaanderen die dag!

Iedereen dus van harte welkom, want zonder u geen Winterleie!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...