Jeugdraad Deinze en Lapperre slaan de handen in elkaar: een nieuwe oordoppenactie loopt

Na het succes van de vorige twee oordoppenacties organiseert Jeugdraad Deinze opnieuw een groepsaankoop voor oordoppen op maat voor de Deinse jeugd. Voor deze actie slaan Jeugdraad Deinze en Lapperre de handen in elkaar. Zoveel mogelijk jongeren aan sporen om gehoorschade te voorkomen dat is de opzet van deze actie. 

Jongeren genieten met volle teugen van de uitgaansmogelijkheden in Deinze en de naburige gemeenten: concerten en optredens bijwonen, naar fuiven gaan, de benen losgooien in nachtclubs en nog veel meer. Jeugdraad Deinze vindt dat fantastisch om te zien hoe jongeren zich vermaken. Zelf organiseren ze immers ook een 100-dagenfuif en Nacht van de Jeugdbeweging waar de Deinse jeugd zich in een veilige fuifomgeving kan amuseren.  

Maar naast al die leuke verhalen die hen ter ore komen, horen zij echter ook minder goed nieuws. Namelijk dat al veel jongeren gehoordschade opliepen door te luide muziek. Met Jeugdraad Deinze vinden ze het dan ook erg belangrijk om in actie te schieten. “Enerzijds proberen wij jongeren te sensibiliseren voor de gevaren van te luide muziek. Anderzijds proberen wij met onze oordoppenactie jongeren te stimuleren om in te zetten op preventieve gehoorbescherming door het aanschaffen van oordoppen op maat.”, legt  Floren Muys, voorzitter Jeugdraad Deinze, uit.  

“De vruchtbare samenwerking met gehoorspecialist Lapperre zorgt ervoor dat wij terug een fikse korting kunnen aanbieden aan alle jongeren die zich inschrijven op deze groepsaankoop voor oordoppen op maat”, vult Arthur Verhegge, bestuurslid Jeugdraad Deinze aan. Inschrijven kan nog tot vrijdag 20 december via een online formulier dat terug te vinden is op de facebookpagina van Jeugdraad Deinze. Na hun inschrijving krijgen die jongeren een kortingsbon toegezonden, waarmee ze terecht kunnen in eender welk gehoorcentrum van Lapperre.

Indien u meer informatie wenst, kan u contact opnemen met: 

Jeugdraad Deinze, Mouterijdreef 20, 9800 Deinze
0493 07 02 43  – [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...