Leietheater zorgt voor cultuur onder de kerstboom

Nog op zoek naar een passend cadeau voor onder de kerstboom? Zoek niet langer! CC Leietheater verkoopt sinds kort cadeaubonnen waarmee u uw familie en vrienden kan trakteren op een gezellige culturele avond.

“Net voor Kerst zoekt iedereen wel een geschikt cadeautje voor zijn geliefden. Wij bieden zowel voor jong als oud de mogelijkheid om te genieten van films, familievoorstellingen, theaterstukken, comedy en dans”, aldus schepen voor Cultuur Rutger De Reu.

“Zowel online als aan de balie kan je cadeaubonnen kopen van 5 tot 500€. Die kan je nadien inruilen voor theaterkaarten naar keuze. Het resterend bedrag kan nadien worden gebruikt. Je kan er ook terecht voor een filmkaart ter waarde van 50 euro, waarmee je acht filmvoorstellingen kan bijwonen. Hiermee kan je achtmaal naar de film binnen een jaar. De code die je krijgt is geldig voor acht tickets, dat kan voor één film of meerdere films gebruikt worden, maar dus voor 8 tickets in totaal. Kom je bv. steeds per 2, dan kan je samen 4x naar de film.”, zegt Rutger De Reu, “Dit cadeau wordt gegarandeerd een voltreffer.”

Meer info op www.leietheater.be of aan de balie van CC Leietheater.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...