Kunstmarkt Carré d’Art op zondag 2 februari wordt verplaatst naar KADE Podiumkunsten

Deinze Winkelstad organiseert in KADE op zondag 2 februari van 11 tot 17 uur in samenwerking met een aantal handelaars en partners een unieke kunstmarkt Carré d’Art waarbij belevenis centraal staat.

“De sfeervolle kunstmarkt wordt een sterk thematisch evenement voor jong en oud. Kunstenaars (onder meer beeldhouwers, schilders en fotografen), circusartiesten, een klankenkabinet, karikaturisten, muzikanten, bands, food- en drinktrucks en Radio Tequila live zullen deels buiten en deels binnen in KADE aanwezig zijn”, zegt centrummanager Chris Verghote. Dankzij de verschillende partners zoals Belcoprint, CreaLief, KADE, Platvvorm en Farm komt er een gedifferentieerd aanbod rond kunst en cultuur, inclusief workshops en ateliers. Het concept is zo vorm gegeven dat Carré d’Art iedereen zal behagen”, aldus Chris Verghote.

Een overzicht van alle deelnemende kunstenaars, collectieven, animaties en workshops vind je terug www.beleefdeinze.be/carre-d-art-kunstmarkten-2

“De eerste editie van de kunstmarkt had normaal moeten plaatsvinden op zondag 6 oktober 2019 op de Markt. Maar hij moest op de valreep worden afgelast wegens extreem slechte weersomstandigheden die dag. Toen was er geen andere (overdekte) locatie beschikbaar en waren alle voorbereidingen getroffen. Om te voorkomen dat slecht weer opnieuw roet in het eten zal gooien, wordt nu beslist om het event te laten plaatshebben in KADE Podiumkunsten in Kalkhofstraat 25 in Deinze” vertelt Bruno Dhaenens, schepen van lokale economie.

Carré d’Art is gratis. De coördinatie ligt in handen van stad Deinze, Art-Events en Deinze Winkelstad.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...