Drie kwart van de inwoners deinze weet niet dat ze Mudel gratis kunnen bezoeken

Ook altijd benieuwd wat er zich achter de muren van ons museum in Deinze afspeelt? Velen van ons weten het allicht niet maar iedere zondag voormiddag kan je GRATIS het museum bezoeken en kan je zelf ontdekken welke zaken er allemaal te vinden zijn achter deze muren.

mudel logo

Voor velen is het Mudel allicht gekend terrein, maar voor velen is het ook onbekend terrein. Via onze instagram storie kwamen we te weten dat het een verrassing is voor de Deinzenaar dat iedere zondag voormiddag het Mudel gratis is voor de inwoners van Deinze.

Dus vanaf nu iedere zondag met z’n allen GRATIS naar het Mudel (als Deinzenaar), maak foto’s en share deze met #deinze #mudel
http://www.mudel.be/product/776/toegangsprijzen
Iedere zondag van 10u tot 12u

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...