Schenking opbrengst Party Work-out aan Fonds Jan Filliers en Award #sportersbelevenmeer

Op maandag 16 december 2019 organiseerde de dienst sport en recreatie de 8ste editie van de Party Work-out in het kader van de Warmste Week. De opbrengst wordt geschonken aan het Fonds Jan Filliers. De dienst sport en recreatie sleepte de Award #sportersbelevenmeer-stad in de wacht en won het criterium “Sport op het Werk”.

“De Party Work-out had plaats op maandag 16 december 2019 in de Brielpoort in het kader van de Warmste Week. Gedurende een uur leefden 377 deelnemers zich op verschillende muziekstijlen uit. De enthousiaste lesgevers Hanna Gevaert en Kelly Cattoor legden de focus vooral op een totale bodywork-out. Dit event bracht maar liefst 1.885 euro in het laatje voor het goede doel. De opbrengst wordt geschonken aan het Fonds Jan Filliers dat beurzen uitreikt aan slachtoffers van een ongeval met een blijvend fysiek letsel tot gevolg”, vertelt Norbert De Mey, schepen bevoegd voor sport. 

Dienst Sport en Recreatie stad Deinze opnieuw in de prijzen! 

Eind december 2019 had in Gent de provinciale uitreiking plaats van de #sportersbelevenmeer-awards 2019. Een campagne waarbij Sport Vlaanderen zich inzet om de mensen te motiveren hun sportschoenen aan te trekken en meer te gaan bewegen. 

“Wegens een goed uitgewerkt dossier en het organiseren van tal van sportactiviteiten in 2019 sleepte de dienst sport en recreatie al voor de derde maal op rij de award #sportersbelevenmeer-stad in de wacht. 

Bovendien won stad Deinze ook nog eens het criterium “Sport op het werk”. Sport Vlaanderen vond het initiatief “Deinze Industrie Teamtrophy”, een samenwerking tussen stad Deinze, Deinze Industrie en Movemint, het meest creatieve evenement. De eerste editie van deze ludieke competitie had plaats op zaterdagnamiddag 24 augustus 2019. Veertien bedrijfsteams (met in totaal 75 deelnemers) namen het tegen elkaar op in allerlei proeven en dat viel bij de jury heel erg in de smaak.

Het leverde de dienst sport en recreatie nog eens een extra geldprijs op ten bedrage van 750 euro voor aankoop van sportmateriaal!” aldus Norbert De Mey.

De tweede editie van Deinze Industrie Teamtrophy zal plaatshebben op zaterdag 22 augustus 2020 op hetzelfde Movemint terrein in de Brielmeersen. Het doel is om bedrijven en werknemers op een sportieve manier te laten kennis maken met elkaar en de bedrijven sportief in de kijker te zetten.

Deinze Industrie is de ondernemerskoepel voor alle bedrijven in Deinze. Meer info: www.deinzeindustrie.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...