Brielpoort uitverkocht voor Eetfestijn RSC The Handles

Nu zondag 2 februari wordt de Brielpoort in Deinze opnieuw omgetoverd tot een echte ropeskipping tempel. Het jaarlijkse eetfestijn van RSC The Handles is ook dit jaar uitverkocht met ruim 970 aanwezigen. Dat zijn er opnieuw meer na het recordjaar in 2019. Het klassieke recept van lekkere Côte à l’os, zalm en veel meer lekkers gecombineerd met mooie demonstraties van alle groepen blijft een succes. Een gezellige namiddag met familie en sympathisanten.

Na het jubileumjaar ‘Feest’ is het thema dit jaar ‘The Handles dansen’. Ze zijn uiteraard niet veranderd van sportdiscipline maar de demonstraties zijn gemaakt op liedjes die een link hebben met ‘dansen’. Spektakel en plezier gegarandeerd.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...