Bestel je lekkere ontbijtmand! Aan huis geleverd

Op zondag 22 maart 2020 organiseren Oudercomité en de basisschool Vinkt opnieuw hun succesvolle ontbijtmandenactie. U moet die zondag niet vroeg opstaan om naar de bakker te gaan. U hoeft enkel de tafel te dekken en iedereen in huis te wekken.

Nodig familie, vrienden en buren uit en geniet samen van een uitgebreid ontbijt of schenk dit ontbijt als verrassing. De opbrengst van deze ontbijtmandenactie gaat naar de ondersteuning van o.a. zee-en openluchtklassen, het 2-wekelijks zwemmen, het verder verfraaien van de speelplaats, het wekelijks fruitmoment,…

Schrijf nu in! Bestellen kan tot en met woe 11 maart 2020. Alvast hartelijk dank voor uw bestelling en smakelijk! U kan via een invulstrookje bestellen. Maar u kan ook uw naam, adres en telefoonnummer ook mailen naar [email protected]. Het bedrag kan u overschrijven op BE30 1030 6338 3811.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...