Voorjaarsconcert Harmonieorkest Deinze

Vrijdag 3 april 2020 – Zeer straffe muziek… Eigen solisten… Twee bekende Deinzenaren als gastdirigent… een perfect ontspannende concertavond met Harmonieorkest Deinze om de paasvakantie in te zetten.

Op het programma een zeer verscheiden repertoire met een aantal ‘speciallekes’. Zo krijgt u een straffe, stevige opener Victory van Rossano Galante te horen, wordt u ondergedompeld in de mysterieuze wereld van Nostradamus met Nostradamus van Otto M. Schwarz en wordt u meegenomen naar het eeuwige leven met Vitae Aeternum van Paul-Lovatt Cooper (première van de versie voor harmonieorkest, speciaal gemaakt door brass band-legende Luc Vertommen!). Daarnaast is er ook plaats voor lichter werk: het Zuiderse Danzon no. 2 van Arturo Marquez en Sirroco van Peter Graham.

Daarbovenop krijgt u een aantal solisten van eigen bodem te horen: You Raise me Up in een duo voor trompet & zang en het spectaculaire Czardas van Monti door 2 xylofoon-solisten.

Als kers op de taart zal u twee bekende Deinzenaren (M/V) aan het werk zien als dirigent. Speciaal voor deze gelegenheid worden zij maandenlang voorbereid door dirigent Kenny Van Heuverswijn. Zij brengen u “the Second Waltz” en de “Radetzky Marsch”. Wie die mysterieuze dirigenten zijn, wordt in de loop van de komende weken bekendgemaakt.

Gastvrouw van de avond is Eva Degeyter.

Waar? Leietheater Deinze, Brielstraat 8, 9800 Deinze
Wanneer? Vrijdag 3 april 2020 om 20u00, deuren 19u30
Prijs? 15 EUR (vvk) / 17 EUR (add) / Gratis voor -12j mits reservatie.

Kaarten kunnen besteld worden via www.harmonieorkestdeinze.be of via het onthaal van het Leietheater

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...