Madam pipi terug uit New York!

Als Jenny Sergeant, een typeke die enkele jaren geleden ontstond als één van “De Deense Deernes” samen met Marianne Dewulf en Rita Vancaeneghem. Jenny (69 en enigste maanden) een gepensioneerde “Madam pipi” uit Deinze. 

Dit keer staat Jenny Solo op het podium, om het publiek te vertellen over haar avonturen in New York City deze zomer.
Na het invullen van een eenvoudig kruiswoordraadsel won Jenny een citytrip of zoals ze het zelf zo mooi kan zeggen “nen cietietriep” naar the Big Apple. Een reis die niet altijd van een leien dakje liep. Zo waren er al wat “strubbelingen” bij de heenreis en eens in New York begon het avontuur, van the statue of liberty, Trump Tower tot China Town. Ze ging zelfs langs by Starbucks, maar koffie in een kartonnen spel is niet aan Jenny besteed. 

Drie voorstellingen, in zaal Palace op de markt te Deinze, op vrijdag 27 maart – 20h30, zaterdag 28 – 20h30 en zondag 29 maart 15h. Tickets en info in de mailbox van Theater Niho


Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...