VTI Eetfestijn op zondag 16 februari 2020 – Brielpoort Deinze

Dit jaar ligt de organisatie in handen van de vakgroep Mechanica. Om de toenemende innovatietechnieken te kunnen blijven aanleren, zijn blijvend grote investeringen nodig. De nieuwe lessentabellen in functie van de modernisering secundair onderwijs zijn nog in volle ontwikkeling en vragen nieuwe investeringen van ons huidig machinepark.

De oprichting van een gloednieuwe CNC-studio, vorig jaar in april, was daar een mooie start van. Met veel bewondering en lof werd onze studio, in het bijzijn van talrijke gerenommeerde bedrijven, in gebruik genomen. Dit pareltje van technologie is voor onze leerlingen dan ook dé ‘place to be’.

Industrie 4.0 is een verzamelnaam voor nieuwe technologieën en concepten in de industrie. De digitalisering komt in volle snelheid op ons af. 

De opbrengst van het eetfestijn gaat dan ook naar het upgraden van de afdeling Mechanica om VTI DEINZE blijvend klaar te stomen voor morgen! De opbrengst zal ons toelaten om nieuwe machines en didactisch materiaal aan te kopen, maar ook om te voorzien in kleine dagelijkse gereedschappen die aan vervanging toe zijn.

Dit is noodzakelijk om de uitdagingen voor de toekomst veilig te stellen en de talenten van onze leerlingen nog beter te kunnen ontwikkelen en bevorderen. Wij maken ze klaar voor morgen! Door het enthousiasme van dit organiserende team belooft het opnieuw een fantastisch eetfestijn te worden. Een jubileumeditie om niet te missen.

Wie het VTI en de afdeling Mechanica wil steunen, is van harte welkom in de Brielpoort in Deinze op zondag 16 februari 2020. De aperitiefbar opent zijn deuren vanaf 11.15 uur. Vanaf 12.00 uur kan u aanschuiven aan het buffet. U heeft de keuze uit warme beenham, stoofvlees, warme zalmschotel of vegetarische schotel met frietjes en groenten. Voor de kinderen voorzien we balletjes in tomatensaus met frietjes. Het dessert is, zoals steeds, inbegrepen in de prijs.

U kan ook deelnemen aan onze reuzentombola met ruim 1 600 prijzen, waaronder vele prachtige hoofdprijzen (helivluchten, gereedschappen, waardebonnen,, welnessbonnen, speelgoed, enz.). Voor de allerkleinsten is er ook een springkasteel en animatie van clown Broccolini voorzien.

Inschrijven kan nog tot 11 februari 2020, via alle VTI-personeelsleden, telefonisch op 09 381 60 84 of online via link op www.vtideinze.be. Meer info op onze website en op onze facebookpagina www.facebook.com/deinzevti. Doe het nu om erbij te zijn.

Kom samen met oude klasgenoten, familie of vrienden, en steun de afdeling Mechanica van VTI DEINZE. Heel graag tot dan!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...