Deinze Winkelstad organiseert op 29 augustus een unieke koopzaterdag!

Deinze Winkelstad vzw organiseert in het centrum van Deinze op 29 augustus van 10 tot 18 uur een unieke koopzaterdag om de zomer af te sluiten.

“Om de zomervakantie op een leuke manier af te sluiten organiseert Deinze Winkelstad vzw op 29 augustus een unieke koopzaterdag”, vertelt Djaro Colpaert, centrummanager van Deinze Winkelstad. “De handelaars bieden mooie koopjes aan en verwennen hun klanten met cava en ijsjes! Als je bij een lokale handelaar winkelt, krijg je een bonnetje dat kan worden ingeruild voor een gratis glaasje cava of een ijsje bij de foodtrucks die zich op de markt (stadshal) en aan de Knok bevinden”. 

“Daarnaast zorgt Deinze Winkelstad vzw voor een streepje muziek en een springkasteel (met een steward) ter hoogte van Basic-Fit, Tolpoortstraat 32. De actie heeft plaats van 10 tot 18 u. zolang de voorraad strekt”, zegt Bruno Dhaenens, schepen bevoegd voor lokale economie. 

Deinze Winkelstad vzw kijkt ernaar uit om je te verwelkomen! Graag tot dan.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...