Lokaalmarkt viert maand lang Oogstfeesten

Elke vrijdag of zaterdag van september zijn het Oogstfeesten bij Lokaalmarkt. Met allerlei acties en festiviteiten waar elke bezoeker met een gerust hart genieten kan. Een afsluiter van een niet-alledaagse zomer en een manier om hoopvol uit te kijken naar het begin van de herfst.

De Oogstfeesten gaan van start op vrijdag 4 of zaterdag 5 september. Dan krijgt elke klant gratis een kilo aardappelen. “Tijdens de tweede week zetten de boeren producten in de kijker die bij het grote publiek minder gekend zijn”, vertelt Hanne Dewaele van de Lokaalmarkt. “En dat onder de noemer ‘Onbekend is onbemind’. De week daarop zwaait elke Lokaalmarkt de zomer uit met een uitgebreid aperitief en kindergrime voor de jongsten. Op vrijdag 28 of zaterdag 29 september sluiten we af met ‘Een minibierbeurs voor maxipret’.”

Lokaal kopen met een gerust hart
“Het doel is om elke klant met een gerust hart te laten profiteren van deze feestmaand”, vervolledigt Hanne. “Aandacht voor de social distancing regels zijn dan ook vanzelfsprekend.”Lokaalmarkt op zes locaties
Lokaalmarkt is een overdekte boerenmarkt met bar en kinderatelier. In Brugge, Deerlijk, Deinze, Gent en Roeselare vindt die elke vrijdag plaats van 15 tot 19 uur. In Heule is dat op zaterdag van 9 tot 12 uur. Het is zowel mogelijk om fysiek naar de markt te gaan als om tijdens de week je producten te bestellen en af te halen tijdens de markt. Meer info op www.lokaalmarkt.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...