Denemarken – België op groot scherm @Souplex

Zaterdag spelen onze Rode Duivels hun eerste wedstrijd voor de Nations League. Souplex toont deze wedstrijd op groot scherm, in een aangepaste setting en met een aangepaste capaciteit (max 60 pers). Vooraf inschrijven is verplicht. De deuren openen om 20u30 en sluiten terug om 23u na hopelijk een mooie prestatie van onze mannen.

Souplex werkt met 2 grote schermen aan elke kant van de zaal Voituur. Voor elk scherm zullen 4 lage tafels met daarachter 4 hoge tafels staan. Aan elke tafel zullen max 4 personen kunnen plaats nemen. Mondmaskers zijn verplicht, behalve tijdens het consumeren. Dranken worden aan tafel bediend, bestellen en betalen kan online via de smartphone (“Billy”).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...