Nieuw in Deinze! Bon’Ap maaltijdwinkel met versgemaakte gerechten, voorverpakte gerechten, goedgevulde belegde broodjes en een gezellige eetruimte opent morgen 9 september de deuren.

Wij konden niet wachten op de opening van morgen en gingen eens langs in de gezellige winkel op de Gentsesteenweg 144. Wij kenden de Bon’Ap van de heerlijke belegde broodjes en droge worsten van andere vestigingen. Maar er is veel meer dan dat; een topteam die voor jou klaarstaat om je te bedienen en heerlijke gerechten te maken.

Bon’Ap is de grote broer van Buurtslagers en ligt op de Gentsesteenweg 144 in Deinze, naast tuincentrum AVEVE. Het is al de 31ste vestiging die de keten opent in Vlaanderen. Tijdens de openingsdagen van woensdag 9 tot en met zaterdag 12 september kan je er genieten van mooie promo’s en leuke openingsacties.

Assortiment voor elk moment
Elke Bon’Ap heeft zijn gekende slagerijafdeling van Buurtslagers met dagvers vlees en charcuterie. De klant kan ook kiezen uit een uitgebreid traiteurassortiment alsook handige on-the-go maaltijden zoals maaltijdsalades en (warme) broodjes. Die worden dagvers ter plaatse bereid. Daarnaast blijft Bon’Ap innoveren en inspelen op de huidige foodtrends. Zo kan er in Deinze ook gesmuld worden van vers bereide wraps, warme pasta’s en lekkere dessertjes. De gerechten kan je ter plaatse opeten in de eetcorner of meenemen voor onderweg.

Zoektocht naar personeel
De opening van een nieuwe winkel creëert nieuwe jobs. Zo zoekt Bon’Ap Deinze nog extra traiteurmedewerkers en chef-beenhouwers. Wil je graag in de voeding aan de slag? Breng de nieuwe Bon’Ap dan een bezoekje. Tijdens de jobdag op zaterdag 12 september is er een recruiter aanwezig die de jobinhoud toelicht. Inschrijven is niet nodig.

Maar waar staat Bon’Ap nu voor? “We willen de maaltijden van onze klant ontzorgen. We willen er zijn op ieder consumptiemoment en zoveel mogelijk inspelen op zijn behoeftes”, aldus William Ally, business unit manager van Bon’Ap.

Bon’Ap is een unieke winkelformule, dankzij de ondersteuning van de groep Meat&More. Naast Bon’Ap baat de groep Meat&More ook 145 Buurtslagers-verkooppunten uit, gevestigd in supermarkten zoals Delhaize, Carrefour en Smatch. Een groot deel van de productie en distributie van de groep is gecentraliseerd in de hoofdzetel te Aalter. Het succes van Buurtslagers en Bon’Ap is onder meer te danken aan die centrale aanpak.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...