Goede doel speelgoedactie Sociaal Huis Deinze en drie welzijnsorganisaties samen met Driespoort Shopping Deinze

Kinderen maken kinderen blij

Het is een bijzonder jaar. En dus organiseert Driespoort Shopping een bijzondere Sint actie. Desondanks de Sint zelf niet komt, wil men iedereen bij de Sinterklaas periode betrekken en wordt vooral gedacht aan de meest getroffenen in deze tijden, namelijk de kansarme gezinnen.  Samen met het Sociaal Huis Deinze en drie welzijsorganisaties Contactcentrum verdeelpunt Voedselbank Deinze, de Regenboog en Welzijnsschakels Zonnebloem Nevele kan een maand lang mooi, 2dehands speelgoed ingeleverd worden in de winkels van Driespoort Shopping Deinze. Kinderen kunnen in die periode ook een Sinterklaas kleurplaat krijgen. Het ingezamelde speelgoed van 20.10.2020 tot en met 20.11.2020 wordt door de organisaties nadien geselecteerd en gecontroleerd bezorgd aan de kansarme gezinnen.  De overhandiging gebeurt op 24.11.2020 in Grand Café Driespoort.

Sinterklaas kleurplaten blijven leuk voor alle kinderen

Een kleurplaat inkleuren blijft een leuke bezigheid voor de kindjes. Vanaf 20 oktober 2020 tot 20 november 2020 kunnen kleurplaten opgehaald worden in alle winkels van Driespoort Shopping.  Bij het inleveren van de kleurplaten in de urnes in alle winkels krijgt elk kind attenties van Kids&Play en Atita Papierwaren. Daarbovenop wordt er nadien in 4 leeftijdscategorieën de mooiste kleurplaat gekozen. Ook op 24.11.2020 ontvangen de kindjes van de mooiste kleurplaten een waardebon van €25.Op de kleurplaat wordt de actie van het inleveren van degelijk, 2de hands speelgoed toegelicht. Op deze manier wil men via de kinderen ouders aanzetten om samen deel te nemen aan deze actie.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...