November expo van Fotoclub Hansbeke KLIK 2.0

Wat een prachtig weer hebben we de laatste dagen toch gehad, ideaal om er in de omgeving eens op uit te trekken. Ben je benieuwd hoe prachtig onze ‘nieuwe’ deelgemeentes zijn dan moet je zeker nu eens langs gaan in Hansbeke.

Foto: Fotoclub Hansbeke KLIK 2.0

Fotoclub Hansbeke KLIK 2.0 heeft er een prachtige foto wandeltocht uitgestippeld, met als thema “Hansbeke door de ogen van KLIK 2.0”.

Na enkele oproepen via een lokaal infoblad en via Social Media, kregen ze een stroom van reacties van de inwoners van Hansbeke die maar al te graag het werk van hun leden willen exposeren in hun voortuin of achter het raam. Al wandelend genieten van het unieke dorp Hansbeke zal het werk van de Fotoclub KLIK 2.0 te zien zijn langs de wegen, in de tuintjes, achter de ramen.

Fotoclub KLIK 2.0 komt dus naar buiten en ze brengen niet alleen Hansbeke in beeld maar op kaart! Letterlijk en figuurlijk, want de locaties waar alle fotowerk te zien is, zullen samengevat zijn in een plattegrond van Hansbeke.

Meer info over deze mooie fotoroute, klik hier https://fotoclubklik.be/#de-expo en scroll naar beneden voor het plannetje!

Succes en deel jullie foto’s met #deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...