Mobiele carwash op locatie

Deneir Car Cleaning is een mobiele carwash die bij u op locatie uw wagens of wagenpark met de hand komt reinigen. Zo blijft uw wagen stralen en hoeft u zich niet bezig te houden met het onderhouden van uw wagen.

Na een jarenlange passie voor auto’s is Matisse Deneir uit Deinze klaar om zijn passie om te zetten naar een professionele zaak. Hij staat tot uw dienst om uw wagen(s) bij u thuis/op uw (bedrijfs)locatie te reinigen. Zo wint u enorm veel tijd en blijft uw wagen stralen!

Je kan kiezen tussen een volledige reiniging van de wagen waarbij het exterieur en interieur van de wagen wordt behandeld en een reiniging waarbij enkel het exterieur van de wagen wordt behandeld. Naast het reinigen van wagens kunt u ook bij hem ook terecht voor uw afspraak voor de technische controle.

Hoe gaat het in zijn werk?
– Maak contact met Matisse via Facebook of mail, hij kijkt samen om een datum vast te leggen en hij komt bij u op locatie om uw wagen(s) te reinigen

Toegang tot water en electriciteit en Matisse kan aan de slag. Tuinslang, stofzuiger, koppelstukken, wasproducten,… voorziet hijzelf.

Interesse in een reiniging, prijsvragen of andere vragen?
– Mail: [email protected]
– Facebook: Deneir Car Cleaning

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...