Handelaren van de Tolpoortstraat zetten hun klanten letterlijk in de bloemen en luiden ook dit jaar de lente in.

Het eerste weekend van maart (05, 06 en 07 maart) verandert de Tolpoortstraat opnieuw in een waar bloemen paradijs. Meer dan 1000 kleurrijke voorjaarsbloeiers zullen vanaf vrijdag 05 maart de straat opfleuren en ook de etalages worden in een sfeervol en kleurrijk lentethema gestoken.

We willen niet enkel onze straat extra opfleuren maar ook onze klanten zegt Bart Debbaut van Pralinja. Een bloemetje om alle klanten te bedanken voor hun steun aan de lokale handel en voor iedereen een opkikker om het nog even vol te houden. Want zeg nu zelf, wie wordt er niet blij van een kleurrijke voorjaarsbloeier.

Klanten die tijdens deze actie langskomen mogen een voorjaarsbloeier uitkiezen en meenemen*. De handelaren willen zo, ook dit jaar, de lente uitdragen over groot Deinze en omstreken.

De actie start op vrijdag 05 maart en loopt door tot en met de koopzondag van 07 maart.

Deelnemende handelaren: New Jewel, Marie Milart, Imago, Dominique, Pralinja, Grusenmeyer Men, TomPoes, Monthur, Grusenmeyer Lady, KDKes, Spazio, Moden Gaby, Martieline, Nancy Store, De Standaard, Zuskes, Brildesign, Belcoprint, Magino, Filies.

* Zolang de voorraad strekt.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...