Winnaar live-art en veiling kunstwerken voor Deinse reissector

In het weekend van 15 en 16 mei werd de Brielpoortbrug officieel geopend. Naast de officiële opening waren er ook activiteiten op en rond de brug, zoals initiaties suppen, muziek, flyboarddemo’s. Elf kunstenaars vereeuwigden op zaterdag de Brielpoortbrug en de Leie op doek. Een jury koos op het einde van de dag een winnaar die naar huis ging met een Deinse cadeaubon van 500 euro. Die prijs ging naar Didier De Caluwé.

Elf kunstenaars (Didier De Caluwé, Joeky Demuynck, Ann Lagaisse, Jesse Van Gompel, Jurgen Facon, John Anrijs, Angelique Deseranno, Lilliane De Gryse, Ignace Neerman, Brigitte De Vuyst en Julie Sichen) kregen de hele dag de tijd om de Brielpoortbrug en de Leie te vereeuwigen op doek. Een jury (Lode Laperre, Rita Rogiers, Wim Lammertijn en Baukis De Decker) koos op het einde van de dag een winnaar die naar huis ging met een Deinse cadeaubon van 500 euro. Die prijs ging naar Didier De Caluwé.

Alle schilderijen worden vanaf 21 uur op 15 mei via https://www.2dehands.be/q/mudeldeinze/ geveild. Na tien dagen (op 25 mei om 21 uur) wordt de online verkoop afgesloten en kunnen de hoogste bieders hun kunstwerk ophalen in mudel. De opbrengst van de veiling wordt geschonken aan de Deinse reissector (Reisbureau Perlan, Travel Lounge, Apollo Travel, TUI, Thomas Cook (Globetrotter)). De hoogste bieders kunnen hun kunstwerk nadien ophalen in mudel.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...