Jeugdhuis Brieljant is klaar voor de zomer

Sedert 14 mei mocht JH Brieljant eindelijk de deuren terug openen. JH Brieljant aarzelde geen seconde en ging terug van start met hun gekende zomerbar op woensdagnamiddag en vrijdagavond. Nu de versoepelingen het meer en meer toelaten wil JH Brieljant terug een gevarieerd aanbod brengen voor de Deinse jeugd.

Vanaf de heropening vonden bekende en onbekende gezichten terug de weg naar het jeugdhuis. De jongeren doen enorm hun best om zich aan de maatregelen te houden, waardoor het ook voor de medewerkers en vrijwilligers aangenaam werken is in tijden van corona.

Nu de versoepelingen het meer en meer toelaten, wil JH Brieljant meer variatie brengen in hun aanbod. Zo werden reeds de matchen van de Belgen op het EK op groot scherm uitgezonden en organiseerden we reeds ons eerste optreden. De jeugd snakt naar nieuwe activiteiten, wat te merken was aan de voorgaande activiteiten die telkens volzet waren.

Met de zomer in het vooruitzicht wil JH Brieljant kijken om verder in te zetten op hun zomerbar, optredens, comedy, voetbal en olympische spelen op groot scherm, … Behalve voor de zomerbar, wordt er telkens met reservaties gewerkt en beschikt het jeugdhuis, met de huidige maatregelen in het achterhoofd, over 40 zitplaatsen.

Vanaf 01 juli is het jeugdhuis open op woensdag- en vrijdagavond van 19u00 – 01u00. Heb je zelf zin om een handje te komen helpen in het jeugdhuis? Stuur gerust een berichtje via de Facebook of Instagram van JH Brieljant.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...