Eindelijk zomer, eindelijk picknicken met Foodbart Deinze in onze Leiestreek.

Met de komende warme periode geven we jullie een top activiteit in Deinze om met het gezin, familie, vrienden, Tinder-dates of collega’s te doen: PICKNICKEN onder de Deinse zon en langs de prachtige Leie! Met de picknick-formules van Foodbart heeft Deinze en zelfs groot Vlaanderen er een echte toeristische top attractie bij.

In tijden van corona investeren in een nieuwe food concept, Bart van Foodbart deed het en met succes, want zijn all-in picknickconcept werd ondanks het kwakkel weer al heel vaak besteld via www.PicknickDeinze.be . Hij verschiet er telkens van hoeveel mensen Deinze willen ontdekken. Inspelend op deze trend bracht hij zelf een toeristische kaart uit met een fietsroute, hoogtepunten, bankjes, vuilbakken, foto’s …

Welke picknickformules
– Met de tandem door Deinze (met gevulde picknickmand en deken)
– Een opgezette picknick aan Maaigemdijk (tafel met stoelen en picknickmand opgezet en afgeruimd)
– Met de bolderkar en kids er op uit
– Of gezellig met 2 op een dekentje
Teambuilding of bedrijven kunnen hem altijd contacteren
– Het ideale cadeau (geef een picknick aan iemand)

Wie bestelde er al een picknick?
Zoals we zeiden verschoot Bart van wie er de voorbije maanden bestelde, dit kwam op de radar van Toerisme Leiestreek en deze gaven hem de exposure op hun Instagram en site. Bvb. een ouderkoppeltje uit Poperinge die de dag van hun leven beleefden met de tandem langs Maaigemdijk, mensen uit Limburg die hier overnachten zochten nog een perfecte avond activiteit, families uit Antwerpen maar ook mensen uit de buurt die zeer inventief omsprongen met het begrip ‘rouwtafels’ zo werden er picknicktafels en stoelen opgezet aan Maaigemdijk, de uitstrooiing zal hopelijk daar niet gebeurd zijn. Bedrijven uit de buurt van Deinze trakteerden hun werknemers met een tandemtocht en picknick aan Bathio, Tinder-dates die door een liefdevolle picknick samen zijn en telkens op den 22ste van de maand komen eten in de Foodbart, traditie in ere houden en Bartje bedanken zeggen ze.

Je kan het zo gek niet bedenken maar wij kunnen stellen dat Bart zijn volk leerde picknicken.

En of wij verandering zien in Deinze-Land, via Instagram zien we veel picknick foto’s verschijnen op locatie Deinze of onder de #deinze. En uiteraard als we er zelf op uit trekken zien we wel iemand met een zak of picknickmand van Foodbart rondlopen. Op elke toeristische spot zagen we al tandems met picknickmanden op de porte bagage of blauw-witte picknickdekentjes, echt gek! Deinze picknick stad.

Picknicken, altijd al eens willen doen?
Picknicken altijd al eens willen doen maar je ziet het niet zitten om alles voor te bereiden, je wil het gezellig maken maar je hebt niet het juiste dekentje om het Instagrammable genoeg te maken, of je wil onze streek maximaal verkennen en op verschillende plaatsjes stoppen om iets te drinken of te eten zonder wachttijden of gewoon eens met een tandem rijden?
Dan is het kant-en-klare picknick concept van Foodbart Deinze een godsgeschenk.
Water, Cava, Aperitiefhapjes, 2 voorgerechtjes, 2 wraps, 1 chocomousse en 2 brownies. Voor de kids is er een verrassingsbox, bellenblazers en opblaas bal.

Salade- en burgerbar Foodbart Deinze
Foodbart met zijn zalige slaatjes, sappige burgers en heerlijke wraps is al 3 jaar een begrip bij de foodlover van Deinze. 7 op 7 ter plaatse eten en take-away bestellen (postcode 9800). Het deed ons deugd om te zien hoe Bart Vandekerckhove zijn blauwe politieke carrière vaarwel zei en vol voor zijn zaak en zoon ging, investeren tijdens corona is niet iedereen gegeven maar hij deed het wel en dit allemaal LOKAAL. De tandems werden aangekocht bij Godefroot, zijn buurvrouw Mamoiselle Arrangetout maakte de picknick dekens en picknick zakken, er werden fotoshoots met picknickend personeel en familie genomen en er werd een webshop met betaalmodule gemaakt.

Foodbart & Picknick Deinze
Kortrijkstraat 4-9800 Deinze
7/7 open van 11u-14u en van 17u-21u
Feestdagen: Open
E. [email protected]
Instagram Picknick Deinze en Instagram Foodbart

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...