Parkies komt 7 woensdagen naar Deinze in een coronaveilig Kaandelpark

Parkies komt deze zomer terug naar Deinze! Na een jaartje afwezigheid omwille van corona organiseert de stad samen met vzw Divers vanaf woensdag 21 juli opnieuw 7 woensdagen op rij gratis optredens in het Kaandelpark.

“De concertreeks start 2 weken later dan gewoonlijk, met het oog op verdere versoepelingen voor evenementen in augustus. Toch moeten we een aantal maatregelen nemen om alles coronaveilig te laten verlopen”, zegt schepen van cultuur Rutger De Reu. “Zo moeten we verplicht werken met zitplaatsen die moeten gereserveerd worden via www.parkies.be. De concerten blijven gratis, maar we raden wel aan om tijdig te reserveren.”

Het concept blijft zoals vertrouwd: samen met je familie, vrienden en buren genieten van de stralende zon en heerlijke muziek, midden in het groen van het Kaandelpark.

“We zijn er opnieuw in geslaagd om echte topartiesten op ons podium in het Kaandelpark te brengen, zoals Sandra Kim, Koen Buyse en Metejoor. Nodig dus jouw buurt uit en geniet van een reeks daverende parkconcerten uit alle muzikale achtergronden. Het maakt niet uit of je een fijn familie-uitstapje of een leuke afterwork wil. Parkies is de perfecte ontmoetingsplek voor een gezellige get-together in het groen”, besluit Rutger De Reu.

Je bent elke woensdagavond welkom vanaf 19.30 u. in het Kaandelpark. Het optreden start om 20.15 u. en duurt tot 22.30 u. Het einde van de avond is voorzien omstreeks 23.15 u.

Programma:

21/7: Metejoor

28/7: Sandra Kim

4/8: Koen Buyse

11/8: Gene Thomas

18/8: Sabine Tiels

25/8: Barbara Dex

1/9: Uncle Phil

Info

www.parkies.be of www.facebook.com/PARKIESFESTIVAL

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...