Deinze is een nieuw Mobipunt rijker aan het station van Landegem. Graag meer weten hierover? Je bent welkom op onze gratis infoavond op 5 oktober om 20u onder het station van Landegem.

Mobipunten nemen een belangrijke plaats in tussen alle initiatieven in het kader van duurzame mobiliteit. Mobipunten verzamelen immers vaak meerdere functies waarvan autodelen, nabijheid van openbaar vervoer, parkeermogelijkheid voor fietsen en toegankelijkheid essentieel zijn. Welke functies er precies aangeboden worden, is afhankelijk van de locatie.

In Deinze kon je al deelfietsen huren aan het station in Deinze en aan dienstencentrum Leiespiegel. Nu kan dat ook aan het Mobipunt Station Landegem (Stationsstraat 102). Op de nieuwe Blue-bikelocatie in Landegem staan Blue-bikes met slimme sloten.

Had je graag meer geweten over het nieuwe Mobipunt en de Blue-bikes? Iedereen is welkom op onze gratis infoavond op 5 oktober om 20u onder het station van Landegem.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ignace Van Dingenen via [email protected] of mobiel via 0473 370922 of met de coördinator van het buurpunt Kay Van Kerrebroeck via [email protected]

Delen op: