“KinderPartyBox” en “Hooked” slaan de handen in elkaar!

Vriendinnen Helga Rogge en Karen De Weirdt combineren hun passie en organiseren op 2, 3 en 4 november 2021 een haak- en knutselkampje voor kinderen van 8 tot 12 jaar.  

Wie zijn zij? 

Helga is met KinderPartyBox al een drietal jaar terug te vinden in het centrum van Astene in het voormalige ING-kantoor aan de N43. Ze is gespecialiseerd in kant-en-klare spel- en knutselboxen voor kinderfeestjes. Over de jaren heen breidde ze haar gamma aan boxen uit tot meer dan twintig. Op zoek naar een originele feestactiviteit voor thuis of wil je iemand verrassen met een gepersonaliseerde knutselbox? Dan ben je bij haar aan het juiste adres.  

Deze zomer richtte Karen in het gebouw een deel van de ruimte in tot knus en gezellig haakhoekje, waar ze sinds september met “Hooked” haakateliers geeft voor beginners en gevorderden. Kan je nog niet haken en wil je de kneepjes van het vak leren of hou je van gezelligheid en kom je gewoon graag in goed gezelschap haken? Dat kan allemaal! Tussen alle uitgestalde haakkunstwerkjes kan je tal van ideeën opdoen. Karens ateliers gaan door op maandag- en woensdagavond en op vrijdagnamiddag.   

Wat kan je van het kampje verwachten?  

“We richten ons met dit kampje op 8- tot 12-jarigen. We gaan de kids gedurende drie dagen in kleine groepjes onderdompelen in de beginselen van het haken. Dit combineren we met leuke knutselactiviteiten, zodat iedereen aan het eind van het kampje enkele prachtige combiwerkjes mee naar huis kan nemen. We bevinden ons op een ideale locatie met afgesloten tuin, zodat we tussen al het handwerken door ook voor enkele aangename bewegingsintermezzo’s kunnen zorgen.” 

Praktisch 

De deelnameprijs bedraagt €100. In deze prijs zitten tussendoortjes, water en al het benodigde materiaal vervat voor de activiteiten. We beginnen steeds om 9u en eindigen om 16u. Er wordt ook telkens opvang voorzien vanaf 8u en tot 17u.  

Een lunchpakket en drankje brengen de kinderen zelf mee.  

Inschrijven kan via www.kinderpartybox.be 

Meer info bij Karen 0474 35 66 77 en Helga 0473 31 44 19  

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...