Jazzy Sunday, 7e editie jazzconcerten

Locatie: Kleine Zaal Leietheater 

Voor het 7eseizoen van Jazzy Sunday slaan we opnieuw de handen in elkaar met het  Leietheater. Met vtbKultuur Deinze richten we de ‘kleine zaal’ van het Leietheater in zoals een  echte gezellige en duistere jazzclub. Het concept: kwaliteitsvolle jazzmuziek op  zondagnamiddag waarbij we U laten kennis maken met een breed perspectief van de  jazzmuziek. Dominique Vantomme (pianist), Mattias Vanhoecke (pianist) en Joren Blancquaert  (organisator) zijn de dragers van deze reeks. 

Vanaf heden kunt u een ticket kunnen reserveren, via www.leietheater.be/tickets voor de  concerten die doorgaan in 2021. Genieten kunt u op Jazzy Sunday zoals steeds zittend doen,  maar het blijven vrije zitplaatsen. Dus geen genummerde zitplaatsen.  

Openen dit seizoen doen we op zondag 28 november met talent uit eigen stad ! Zanger /saxofonist Jonas Veirman brengt met zijn trio een brede waaier aan crooners, gaande van  Frank Sinatra tot Gregory Porter. 

De concerten starten om 17u00, vanaf 16u30 kan u reeds genieten van een drankje.  Een ticket voor Jazzy Sunday kost 9 euro. Jazzy Sunday is een samenwerking tussen CC  Leietheater en vtbKultuur Deinze. De Jazzy Sunday concerten volgen de coronaregels van het  Leietheater, u kan deze op de website www.leietheater.be raadplegen. 

Jazzy Sunday programma seizoen ’21 – ‘22: 

– Zondag 28 november 2021 – Jonas Veirman Trio 

– Zondag 19 december 2021 – Peter Hermesdorf Quartet 

– Zondag 23 januari 2022 – Julien Tassin Trio 

– Zondag 13 februari 2022 – Karel Cuelenaere Trio 

Jazzy Sunday – Jonas Veirman Trio (Rediscovered) 

Zondag 28 november 2021 – 17 uur – Kleine Zaal Leietheater, zittend publiek 

Het Jonas Veirman Trio staat voor een mix van pure swing, sferische jazz met invloeden uit  het noorden en akoestische pop met de nodige dosis groove. Met dit eerste Jazzy Sunday  concert opent vtbKultuur Deinze de reeks met talent uit eigen stad Deinze: Jonas  Veirman zanger/saxofonist. Voor dit project nam het trio nummers van enkele  legendarische stemmen uit de muziekwereld, gaande van iconen uit de pop- en  rockwereld tot crooners van vroeger en nu en maakte nieuwe arrangementen met een  knipoog naar de jazzwereld.  

De drie muzikanten speelden in het verleden al samen bij verschillende projecten en in  variërende bezettingen. Dit jaar kruisen hun muzikale wegen opnieuw, met dit trio en een sfeervol programma als gevolg. Laat je meevoeren op een muzikale reis van Sinatra tot  Gregory Porter en van Bill Withers tot Michael Jackson. 

Muzikanten: 

– Jonas Veirman: vocals, sax 

– Pieter Goossens: keys – Jelle Van Cleemputte: bass

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...