Gratis proeflessen Tai Chi

Op vrijdag 4 en dinsdag 8 februari 2022 van 19u30 tot 21u organiseert Tai Chi school “De Zachte Kracht” gratis proeflessen Tai Chi te Deinze in de turnzaal van basisschool De Kleurenplaneet, Peter Benoitlaan 10 (ingang via Schutterijstraat). Lesgeefster Petra en haar team laten jullie vrijblijvend mee oefenen en vragen stellen. Iedereen is van harte welkom om deze boeiende bewegingskunst te ontdekken.

Tai chi of tai ji is oorspronkelijk een oude Chinese krijgskunst. Wat vooral opvalt als je iemand tai chi zit beoefenen is de vloeiende, heel zachte manier van bewegen. Alle bewegingen vloeien moeiteloos in elkaar over. Het grote geheim ligt in de kracht van de geest. De tai chi beoefenaar ziet er volledig ontspannen en gecoördineerd uit. Hij verliest nooit zijn evenwicht, zelfs niet in de meest uitdagende houdingen. Je vraagt je af hoe is dit mogelijk?

Als we onze geest stil en rustig maken en alles rondom ons vergeten en ons te volle concentreren op wat er binnen in ons lichaam gebeurt kunnen we werkelijk in contact komen met ons ware zijn. Het lichaam volgt de geest en voert de bewegingen moeiteloos en ontspannen uit.

Starten met een cursus tai chi kan een heel belangrijke stap zijn. Een wekelijks moment van tot rust komen, alles even vergeten en terug contact maken met wie je werkelijk bent. Even weg van alle drukte en stress, weer op adem komen en alle spanningen uit je lichaam laten wegstromen!

Tai Chi school De Zachte Kracht (www.taichi.be). Iedereen die vrijblijvend eens wil kennis maken met deze van oorsprong Chinese krijgskunst is welkom mits aanmelding op [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...