Registreren voor snellere boosterprik

Vaccinatiecentrum Schelde & Leie nodigde alle volwassenen uit de regio uit voor hun boosterprik. Door de hoge besmettingscijfers komen er geregeld plaatsen vrij. Wie zijn of haar boosterprik zo snel mogelijk wil, kan zich inschrijven via een online formulier. Het callcenter neemt dan zelf contact op om een afspraak te maken om de vrijgekomen plaatsen in te vullen. 

Tegen eind januari krijgt iedere Vlaming ouder dan 18 jaar een boosterprik. Vaccinatiecentrum Schelde en Leie nodigde alle volwassenen uit de regio intussen uit voor hun boosterprik. Door besmetting of quarantaine moeten mensen hun prik soms echter noodgedwongen uitstellen. Wie gebruik wil maken van deze vrijgekomen plaatsen om zijn of haar boosterprik snel te krijgen, kan zich registreren via dit formulier. Het formulier is bedoeld voor wie 18 jaar of ouder is en gedomicilieerd is in Nazareth, De Pinte, Sint-Martens-Latem, Zulte of Deinze.

Info www.deinze.be/registratie-snellere-boosterprik

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...