3x is scheepsrecht, daarom start ook dit jaar de lente in de Tolpoortstraat

Het begint stilaan een traditie te worden want ook dit jaar start de lente het eerst in de Tolpoortstraat te Deinze. Van vrijdag 4 t.e.m. zondag 6 maart worden er niet minder dan 3500 kleurrijke voorjaarsbloeiers uitgedeeld aan de klanten van meer dan 30 winkels in de straat. Bovendien houden heel wat zaken hun opendeurweekend waardoor het er ook op zondag gezellig vertoeven zal zijn. Allemaal redenen om zeker even langs te gaan.

In 2020 hebben we deze actie voor het eerst op poten gezet en dit tot grote appreciatie van alle klanten zegt Bart Debbaut van Pralinja en organisator van deze actie. Vorig jaar hebben we de actie herhaald als bedankje om de lokale handel te blijven ondersteunen tijdens corona. Dit jaar hopen we met de actie niet enkel het begin van de lente aan te kondigen maar ook de start van een vrije lente en zomer.

De actie wordt mee ondersteund vanuit Deinze Winkelstad en ook de schepen van lokale Economie – Filip Vervaeke – heeft beloofd om voor de gelegenheid de straat extra fleurig te laten inkleden.

De actie start op vrijdag 04 maart en loopt tot en met de koopzondag van 06 maart.

Deelnemende winkels: Pralinja, New Jewel, Marie Milart, Imago, Dominique, Grusenmeyer Men, TomPoes, Monthur, Grusenmeyer Lady, KDKes, Spazio, Moden Gaby, Martieline, Nancy Store, Standaard Boekhandel, Zuskes, Belcoprint, Magino, Filies, Fox, Braavo, Bar Flo, Hünkemuller, Yves Rocher, Petit Boutique, Letters & Co, Florance relax shop, Ceriel & Cecile, Miss Trésor, Parfumerie Decaluwé, AS repair shop, De Kringwinkel, Hema

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...