Pasta Huys uit Vinkt is nu Pastathuys

Pasta Huys groeit als familiebedrijf: de zoon van Katelijne, Bas, komt het team versterken. Ze gaan samen onder de naam Pastathuys verder om in meer dan 42 postcodes hun heerlijke pasta’s, wijnen, antipasti en desserts te leveren. Benieuwd naar hun verhaal?

Geschiedenis vanaf 2012 tot nu

In de Bloemendalestraat in Beernem liet Katelijne (de chef) haar oog vallen op een vrijstaand handelspand. Een stoffig en onopvallend oud winkeltje in een rustige straat. Een uitdaging wachtte zich op.

Er volgde gauw een keuken, een toonbank en een nieuw businessplan: pasta, eerlijk en vers. Met een knipoog naar haar grootouders. Het was bij hen thuis dat ze de techniek van het koken en de passie voor lekker eten leerde kennen. Eten was er gezelligheid, allemaal samen rond een grote tafel, verhalen uitwisselen. Kortom een moment van thuiskomen.

Het is dit gevoel dat Katelijne in haar gerechten brengt. Zo werkt ze net als haar grootouders zo veel mogelijk met verse kruiden uit eigen tuin.

In 2017 verhuisde de keuken naar het landelijke Vinkt. De winkel verdween, om de focus nog meer te leggen op het leveren en verzorgen van feesten als traiteur.

2022: Pasta Huys wordt Pastathuys
Na 9 jaar Pasta Huys op te bouwen was het tijd voor een nieuwe wending: Pastathuys, een nieuwe naam, dezelfde vertrouwde smaken.

Samen met zoon Bas wil Pastathuys nog meer mensen bereiken. En met de extra hulp buiten de keuken kan Katelijne haar focus terug meer leggen op haar passie. Wens je meer te weten te komen? Neem eens een kijkje op hun gloednieuwe website: www.pastathuys.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...