Een lieve krokodil helpt met lezen

Op vrijdag 8 april om 15u stelt Lieve Clarebout deel 1 van haar kinderboekenreeks ‘Op dril met Kiko de krokodil’ voor bij Crealief te Deinze.

Kan een krokodil je helpen om de letters van het alfabet te onthouden en goed te leren lezen? In de fantasie van kinderen is alles mogelijk en daar speelt pedagoge Lieve Clarebout uit Deinze op in met haar eerste boek over de lieve, kleine krokodil Kiko. Hij woont op de regenboog en in elke kleur zit een ander land. Kiko ontdekt dat iedereen anders is en dat aanpassen niet altijd simpel is.

Op vrijdag 8 april om 15u is er een interactieve boekvoorstelling bij Crealief (Machelenbinnenweg 26, Deinze). Er is een voorleessessie voor kinderen van 4 t.e.m. 8 jaar en hun ouders. Je kan de schrijfster en illustrator ontmoeten bij een hapje en een drankje. De inkom is gratis. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan in vóór dinsdag 5 april 2022 bij [email protected] met vermelding van uw naam, aantal personen en leeftijd kinderen.

Meer info vind je op https://www.opdrilmetkiko.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...