Sporting Grammene kampioen!

Afgelopen zaterdag won Sporting Grammene met ruime 5 – 0 cijfers tegen de tweede in het klassement FC ’t Fonteintje Beveren-Leie, daardoor kon Sporting zich één speeldag voor het einde van de competitie reeds verzekeren van het kampioenschap en de bijhorende promotie naar reeks twee op zaterdag in liefhebbersverbond VLVB (https://www.vlvb.be). Dit gebeurde voor het oog van meer dan 200 supporters bij beide ploegen, het werd dus één groot voetbalfeest voor de thuisploeg van Grammene.

Exact 25 jaar moest Sporting Grammene wachten op een nieuwe kampioene ploeg. Volgend jaar vieren de paars-witten ook hun 40-jarig bestaan. De opbouw van de huidige ploeg begon ongeveer +/- 5 jaar geleden en brengt nu dus een eerste prijs op, dit met een gezonde mix van jeugdige twintigers en een aantal ervaren dertigers & zelfs nog een paar veertigers.

Door het winnen van de play-off-1 (https://www.sportinggrammene.be/vlvb) in de derde reeks van VLVB promoveert Sporting naar de tweede reeks op zaterdag waar het terug andere ploegen uit Deinze zal treffen zoals FC Corgas Deinze & FC Leiejongens Deinze.

Sporting Grammene kan ook nog de VLVB CUP2 beker winnen in mei. Op zaterdag 7 mei treft het eerst nog SV Sletsen Deinze, indien later de finale bereikt kan worden zal Sporting van het thuisvoordeel kunnen genieten aangezien het samen met zusterclub Eendracht de 2 finales voor VLVB CUP1 & CUP2 mag organiseren te Grammene op zaterdag 21 mei, hopelijk terug een grote opkomst en een onvergetelijke voetbalnamiddag voor alle aanwezigen.

4-4-2.be was aanwezig op de wedstrijd om enkele beelden vast te leggen van uit de lucht.
https://4-4-2.be is de opvolger van devoetbalmarkt.be. De website brengt sinds 2003 alle provinciale en nationale voetbaluitslagen, buitenlands voetbal, statistieken allerlei en sinds kort ook reserven- en jeugduitslagen.

Facebook en Website van Sporting Grammene
https://www.facebook.com/profile.php?id=100057495249463
https://www.sportinggrammene.be/
https://www.sportinggrammene.be/kampioenen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...