Op stap met Fien in DVC Heilig Hart

Op zondag 15 mei 2022 zet Dienstverleningscentrum Heilig Hart de deuren open voor de Dag van de Zorg. Ga je mee op stap met Fien en ontdek je wat wij doen en wie bij ons werkt?

Foto: JoostVH

Opendeurdag van 13 uur tot 17 uur

We zetten onze deuren open, letterlijk. Het doet deugd om ons nog eens te kunnen en mogen tonen, na de lastige corona-periode.

We zoeken nog collega’s, dus we hopen dat mogelijke kandidaten langskomen om ons beter te leren kennen. Werken in het DVC, dat kan zowel in de zorg als in de logistieke diensten. We zoeken niet alleen leefgroepbegeleiders en verpleegkundigen, maar ook poetshulpen, informatici, wasserij-medewerkers, …

Wat is er te doen?

In onze jobstand ontdek je onze vacatures. Je kan er praten met collega’s, of ze nemen je mee naar een dienst zodat je echt ziet waarover we spreken.

Je legt een parcours af doorheen onze voorziening. Onderweg ontdek je het leven in een leefgroep, beleef je muziek, maak je kennis met de Innowalk, duik je in de nacht, en kom je te weten hoeveel vuile was hier elke dag terug proper wordt. In onze cafetaria kan je terecht voor een drankje en een hapje.

Ook aan de kinderen hebben we gedacht. Kom dus gerust met je hele gezin langs.

DVC Heilig Hart, een hart voor bijzondere zorg

Dienstverleningscentrum Heilig Hart biedt ondersteuning en zorg op maat voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Jaarlijks ondersteunt het zo’n 400 kinderen en volwassenen met een licht, matig, ernstig tot diep verstandelijke beperking, met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) of met een psychische of autistische beperking.

Met meer dan 600 medewerkers en vrijwilligers is DVC Heilig Hart één van de grootste werkgevers in Deinze.

Foto: https://www.joostvh.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...