Harmonieorkest Deinze viert haar jubilarissen van 2021 en 2022 – 1 mei 2022

Op zondagavond 1 mei werd er samengekomen in het repetitielokaal van het harmonieorkest van Deinze in de Louis Dhondtstraat om de jubilarissen van 2021 en 2022 te vieren.

Van links naar rechts – Onderste rij: Sofie De Wilde – Sari Van Welden – Ingeborg Van den Broeke – Ann Pollet / Bovenste rij: Simon Van Brempt – Kenny Van Heuverswijn – Peter Rubbrecht – Paul Allaert – Mieke Roelens

Er werden toch een aantal mijlpalen gevierd, collega muzikanten met jawel maar liefst 40, 30, 25, 20, 10  en 5 jaar spelend lid van de vereniging.  In 2021 konden ze niet gevierd worden maar nu wordt er positief naar de toekomst gekeken en genieten ze volop van wat gaat komen.

Graag overloop ik met jullie de jubilarissen van 2021:

  • 5 jaar: Iben Allaert (tuba) – Koen Vanhulle (hoorn) – Simon Van Brempt (hobo)
  • 10 jaar: Bram Minnaert (trompet) – Fernand De Smet (klarinet) – Hans Allaert (trompet) – Pieter Maes (trompet) – Ruben Maes (klarinet) – Sofie De Wilde (dwarsfluit)
  • 20 jaar: Mieke Roelens ((bas)klarinet) en Dominique Vandecasteele (bariton saxofoon)
  • 25 jaar: Kenny Van Heuverswijn (trompet en  11 jaar dirigent)

Voor dirigent Kenny Van Heuverswijn een speciale avond. Hij vierde naast zijn 25 jaar lidmaatschap van de vereniging ook nog eens in 2020 dat hij 10 jaar dirigent is van het harmoniekorkest.  Iedereen heeft Kenny in zijn of haar hart gesloten en iedereen hoopt dat hij nog vele jaren met de muzikanten een mooi traject aflegt!  Hij daagt iedere muzikant steevast uit met  boeiende partituren en stuwt hen zo naar hogere regionen.

Bij de jubilarissen van 2022 zitten ook een aantal mijlpalen om u tegen te zeggen:

  • 40 jaar: Paul Allaert (altsax)
  • 30 jaar: Ingeborg Van den Broeke (tuba)
  • 10 jaar: Peter Rubbrecht (klarinet)
  • 5 jaar: Ann Pollet (klarinet) – Bruno Fernagut (klarinet) – Frans Pannecoucke (hoorn) – Sari Van Welden (picolo en dwarsfluit)

Iedere muzikant en ieder bestuurslid werkt mee aan het succes van Harmonieorkest Deinze.  De gehuldigde muzikanten kreeg  een diploma uitgereikt door Vlamo en daarna was het tijd om te klinken op een schitterdend 2022.

U kunt hen binnenkort terug aan het werk zien op de Canteclaerstoet op zondag 22 mei.  Speciaal voor deze editie werd een Canteclaermars geschreven.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...