Stoet van Canteclaer was terug een succes

De 25ste editie van de Stoet van Canteclaer is terug een succes geworden. De weergoden waren ons goed gezind en dit bracht een massa mensen naar het centrum van Deinze. HLN schreef 30.000 mensen en Het Nieuwsblad schreef 25.000 mensen, wij telden er meer.

Stoet van Canteclaer
Stoet van Canteclaer

Om 13u startte de reclamestoet die bijna alle centrumstraten doorkruiste. Een zeer lange sponsor caravan van verschillende bedrijven uit onze regio, toeterende wagens en kleurrijke trucks volgden het parcours. Voor de vele kinderen die aanwezig waren was het een feest.

Stoet van Canteclaer
Stoet van Canteclaer

Om 16u was het dan tijd voor de Stoet van Canteclaer. De vele groepen vertrokken vanaf de Brielpoort en trokken door het centrum van Deinze. De Reuzen van Deinze waren prominent aanwezig in de stoet en de muziekgroepen maakten van de stoet een mooi geheel. Het waren prins en prinses Canteclaer die de stoet afsloten.

De vele vrijwilligers en figuranten keken terug op een dag vol plezier en vreugde.
We kijken nu al uit naar de volgende editie!

Bekijk onze foto albums hier

Foto’s reclame stoet

Foto’s Stoet van Canteclaer

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...